Ultima oră

Doua dubite Mercedes Vito pentru mascati

Raluca Manolache
17 aug 2009 6063 vizualizări
Acestea au si protectie anti-glont

Luptatorii de la Departamentul de Politie pentru Interventie Rapida (DPIR) din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vrancea au primit vineri doua masini performante. Acestea sint dubite marca Mercedes Vito, au sase locuri si, potrivit sefului DPIR Vrancea, comisarul Tomita Lazar, dotarile sint mai mult decit corespunzatoare. "Masinile sint fabricate in 2008. Erau foarte necesare pentru ca aveam in dotare doar doua masini. Acum, fiecare grupa are cite o masina cu dotarile necesare. Masinile sint dotate cu usi de acces culisabile pe ambele parti laterale, scara suport picioare, scut antiglont, lanterne, statii emisie-receptie, dar si o scara telescopica pentru diferite interventii si misiuni", a precizat comisarul. Cele doua masini de interventie sint dotate cu cele mai bune echipamente pentru ca si interventia mascatilor se realizeaza in zonele "fierbinti" ale judetului, iar viata lor este pusa de multe ori in pericol. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.