Ultima oră

Un mort si sapte raniti pe soseaua E 85

Dan Chiriac
15 aug 2009 2754 vizualizări
O persoana a murit si sapte au ajuns la spital in urma unui accident in lant produs intre Haret si Calimanesti, in care au fost implicate cinci masini u cauza accidentului este o depasire riscanta u echipajele de descarcerare au intervenit pentru scoaterea dintre fiare a doua persoane

Un grav accident de circulatie s-a produs ieri dupa-amiaza pe soseaua europeana E85, intre satele Haret si Calimanesti din Marasesti. Au fost implicate cinci masini, toate circulind in aceeasi directie, Adjud "" Focsani. Accidentul s-a produs din cauza unui sofer din Tecuci, conducatorul unui autoturism Opel, care s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, care a condus la avarierea altor patru masini, care circulau regulamentar si la ranirea mai multor pasageri. Potrivit informatiilor furnizate de politisti, Ion Roset, 64 de ani, din orasul Tecuci, s-a angajat in depasirea unui camion, iar in timpul manevrei a acrosat o Dacia Solenza, condusa de Nadia Gargarea, 32 de ani, din Bucuresti, care circula regulamentar. De asemenea, autoturismul Opel a acrosat si Skoda condusa de Ionel Laiu, 42 de ani din Piatra Neamt. La rindul sau, Skoda a fost tamponata de Volkswagenul Passat condus de Tiberiu Roman, 32 de ani, din Botosani si de Fiatul condus de Gabriel Bors, 32 de ani, din Roman. In urma carambolului, a decedat Nadia Gargarea si au fost ranite sapte persoane, dintre care una grav.

Este vorba despre Catalin Moaca, care se afla intr-unul din autoturisme. La fata locului au ajuns trei ambulante care au preluat victimele. Echipajele de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru scoaterea dintre fiare a doua persoane. Ancheta politistilor s-a desfasurat greoi, tinind cont de numarul de masini implicate si de faptul ca nu au existat prea multi martori, in afara celor implicati direct. Singurii care puteau spune ce s-a intimplat erau ocupantii celor cinci masini, dar multi dintre acestia erau groaznic de speriati in urma accidentului. Conform politistilor, cel care s-a aflat la volanul Opelului ar fi vinovat, dar tatal acestuia afirma altceva. "Nu am vazut nimic, doar am simtit o izbitura, apoi l-am vazut pe fiul meu lovit. Faptul ca am avut o masina buna ne-a salvat de la moarte", ne-a spus tatal celui care conducea Opelul implicat in accident. Circulatia pe soseaua europeana s-a desfasurat cu mare greutate mai mult timp, cozile de masini ajungind pina la 6 "" 7 kilometri. Multi dintre soferi, aflati la inceput de week-end, erau suparati ca vor ajunge cu intirziere la destinatiile de vacanta si intrebau pe cei care veneau dinspre accident ce s-a intimplat. (Dan CHIRIAC)


Alte sase victime pe sosele


O persoana a fost ranita grav si alte cinci usor in urma unor accidente cauzate de neatentie si de traversarea neregulamentara. Joi, in afara comunei Suraia, Toader Veduneac, de 47 ani, din comuna Satu Mare, judetul Suceava, in timp ce se deplasa cu o caruta incarcata cu iarba, s-a rasturnat din cauza neatentiei, iar pasagerul Vasile Tivga, de 47 ani, din comuna Nicoresti, judetul Galati, a fost prins sub caruta, fiind ranit usor. In Focsani, Mahmud K., de 12 ani, in timp ce se deplasa cu bicicleta, din cauza neatentiei s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil ranindu-se usor. In Vidra, Liliana Soare, 20 de ani, din comuna Paulesti, in timp ce conducea o Dacia Solenza, a accidentat grav pe Mariana Oprea, de 43 ani, din Tg. Secuiesc, care a traversat strada la intimplare, fara sa se asigure. In noaptea de joi spre vineri, la Obrejita, Ionel Vasile, de 19 ani, din comuna Timboiesti, in timp ce conducea o Dacia, din cauza imprudentei a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in santul de pe sensul opus de mers. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a pasagerilor Cristinel Circiumaru, de 20 ani, si Marcel Gilca, de 26 ani, ambii din Slobozia Bradului. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 8 ore, 39 minute, 54 secunde
cu parare de rau va spun ca toti soferii din judetul galati sunt praf la condus.condoleante familiei din bucuresti
, acum 739398 zile, 8 ore, 39 minute, 54 secunde
Preocupati sa omoram capra vecinului, ne-a scapat esentialul: indifernt unde ajungeau banii din amenzile aplicate in urma incalcarii regulilor de circulatie cu ajutorul inregistrarilor radarelor fixe, citeste integral
, acum 739398 zile, 8 ore, 39 minute, 54 secunde
Mai Costi ,tu esti ridicol.Apropo,ce te faci cu soferii din judetul vrancea care comit accidente? Aceia nu sunt praf.Dar tu ai praf la creier.Trateaza-te.
, acum 739398 zile, 8 ore, 39 minute, 54 secunde
Condoleante familiei din bucutesti:! :((
, acum 739398 zile, 8 ore, 39 minute, 54 secunde
muistule ne vedem la proces,
, acum 739398 zile, 8 ore, 39 minute, 54 secunde
te intrebi poate de ce team facut tirtan,dar ce as vrea sa stiu este daca poti dormi noaptea linistit pe perna cu gandul ca ai omorat o maama si o tanara nevinovatasi oricum noi stim ca nu tu ai citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.