Ultima oră

Camion in flacari pe Soseaua Vrancei

Ziarul de Vrancea
14 aug 2009 961 vizualizări
Sapte metri cubi de lemne au ars dupa ce masina a luat foc ca urmare a unei defectiuni tehnice

Un camion incarcat cu lemne a luat foc ieri, in timp ce se deplasa pe Soseaua Vrancei. Incidentul a avut loc din cauza unei defectiuni tehnice aparute la autocamion, care avea o incarcatura de 15 metri cubi de lemne, apartinind Lemfor Prod SRL Paltin. Sistemul de frinare al camionului s-a defectat, iar roata celei de-a doua remorci a luat foc. Flacarile s-au extins imediat la lemnele aflate in remorca. "In jurul orei 13.00, Detasamentul de Pompieri Focsani a intervenit pentru stingerea unui incendiu pe DN2D Focsani "" Bolotesti, la km15, la un autocamion transport cu remorca. Din cauza sistemului de frinare defect roata din dreapta fata a remorcii a luat foc, iar acesta s-a extins la lemnele transportate", a precizat maiorul Marcel Dan, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. In urma incendiului au ars aproape 7,5 mc de lemne, aproape 50% din materialul lemnos transportat, dar si 2 mc cherestea. Imediat dupa ce flacarile au cuprins lemnele, oamenii au descarcat incarcatura, pentru ca focul sa nu se extinda si la cealalta remorca, incarcata tot cu lemne. Flacarile cazute din remorca, pe marginea soselei, au fost stinse de pompieri. Totusi, focul s-a extins si la vegetatia uscata de pe marginea soselei. Pe o portiune de 500 de metri vegetatia a fost facuta scrum. Camionul care a ramas cu jumatate din incarcatura a fost tras pe cealalta parte a drumului pentru a se evita o intensitate si mai mare a flacarilor. Cu toate acestea, circulatia pe Soseaua Vrancei s-a desfasurat cu greutate pentru mai bine de 15 minute, timp in care masinile au circulat pe un singur fir. Camionul va fi expertizat tehnic pentru a se vedea din ce motiv a aparut defectiunea. (R. MANOLACHE, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.