Ultima oră

Un micut s-a zdrobit de asfalt, dupa ce a cazut de la etaj

Ziarul de Vrancea
14 aug 2009 984 vizualizări
Mama copilului este cercetata de politisti pentru vatamare corporala din culpa u baiatul de un an a fost transportat de urgenta la o clinica din Bucuresti

Un baietel de numai un an a fost victima unui accident stupid, produs, dupa spusele anchetatorilor, din cauza mamei sale. David N. se afla in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul intii al unui bloc de pe strada Brailei din Focsani si se pare ca neglijenta mamei a dus la acest nefericit accident. Politistii o cerceteaza pe femeie pentru vatamare corporala din culpa, dar toate sperantele se indreapta acum spre medicii bucuresteni, care ar putea face o minune pentru viata micutului. Incidentul s-a produs ieri, dupa orele 11.00, cind baietelul se afla in apartament, impreuna cu mama sa. O clipa de neatentie a fost de ajuns pentru a se ajunge la drama. "In urma cercetarilor s-a stabilit ca micutul era in apartament cu mama sa. Din cauza unui moment de neatentie, copilul a fost lasat singur, circa cinci minute, in timp ce usa de la balcon era deschisa. Micutul s-a urcat pe un scaunel, apoi a cazut in gol de la o inaltime de circa cinci metri. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa", ne-a spus comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Incidentul a fost vazut de citeva vinzatoare, care au sunat disperate la 112. "S-a auzit o bubuitura, dupa care am vazut un copil cazut pe asfalt. Totul s-a intimplat foarte repede. Am chemat imediat Ambulanta. Copilul era plin de singe", ne-a spus una dintre vinzatoare, extrem de afectata de cele intimplate. La fata locului a ajuns imediat un echipaj de la Ambulanta care l-a transportat pe baietel la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. Copilul a fost internat la terapie intensiva, fiind diagnosticat cu multiple traumatisme. "Baiatul a fost diagnosticat cu politraumatism prin cadere de la inaltime, traumatism cranio-cerebral inchis, traumatism coapsa stinga. A fost internat la terapie intensiva-chirurgie infantila", ne-a precizat Alina Pelin, purtatorul de cuvint al Spitalului. Pentru ca starea micutului era destul de grava medicii au decis sa il transfere insa imediat la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" Bucuresti. Disperati, parintii se roaga ca micutul sa treaca peste aceasta grea incercare la care i-a supus viata. Astfel de incidente s-au mai produs in judet. Ultimul caz asemanator a avut la Golesti, in urma cu jumatate de an, cind un copil de 2 ani, lasat nesupravegheat de parinti, a fost calcat de un camion. Ulterior, s-a stabilit ca soferul era baut, dar si tatal copilului este cercetat pentru neglijenta. (Raluca MANOLACHE, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.