Ultima oră

POLITICA:DNA efectueaza acte premergatoare in cazul Nemirschi

Ziarul de Vrancea
11 aug 2009 565 vizualizări
Procurorii DNA efectueaza acte premergatoare in legatura cu posibilitatea savirsirii infractiunii de abuz in serviciu de catre ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, sustin surse judiciare

Aceleasi surse au mentionat că procurorii anticoruptie verifică dacă Nemirschi a comis această faptă in cazul atribuirii prin incredintare directă a unui contract de 500.000 de euro firmei Ars Advertising pentru promovarea Programului Operational Sectorial de Mediu. Potrivit legii, in cazul unui ministru care nu are calitate de parlamentar, procurorii trebuie să solicite avizul presedintelui Romaniei pentru o eventuală incepere a urmăririi penale. Raportul final al Comisiei Nemirschi a fost amanat pentru data de 18 septembrie, deoarece au apărut elemente noi si trebuie audiate si alte persoane, au decis, marti, membrii comisiei parlamentare.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.