Ultima oră

POLITICA:Ciutacu la comisia Udrea:Toate trusturile media au primit fonduri de la MT

Ziarul de Vrancea
11 aug 2009 597 vizualizări
Redactorul-sef al 'Jurnalului National', Victor Ciutacu, a sustinut marti, in fata comisiei Udrea, ca aparitiile televizate ale ministrului Turismului ar fi fost platite, toate trusturile media fiind beneficiare de fonduri ale institutiei

Victor Ciutacu a spus, interpelat de social-democratul Nicolae Bănicioiu, că Elena Udrea nu ar fi apărut la televiziunile din Romania nici intr-un procent de 10 la sută dacă \'nu avea de cheltuit niste milioane de euro\'. întrebat de Băniciou dacă sugerează că ministrul ar fi cumpărat \'bunăvointa\' jurnalistilor, Ciutacu a răspuns: \'A sefilor de redactii\'. Ciutacu a sustinut, in continuare, că \'Jurnalul National\' a fost primul ziar care a publicat cuantumul sumelor incasate sau de incasat in viitor de către posturile de televiziune din Romania, inclusiv de cele din propriul trust media.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.