Ultima oră

Fostul procuror general al PNA, avocatul tilharilor de la Adjud

Nicoleta Cristea
11 aug 2009 1136 vizualizări
Cei sase suspecti sint cercetati in continuare din arest

In recursul declarat de cei sase suspecti in cazul tilhariei de la Adjud a intrat ca aparator nimeni altul decit Gheorghe Suhan, fostul procuror general al fostului Parchet National Anticoruptie, actualmente transformat in Departament. Cel mai anticorupt procuror din Romania a trecut de cealalta parte a baricadei in anul 2005, cind a renuntat la activitatea din PNA pentru o cariera in barou. Chiar si cu ajutorul celui care stie dedesubturile justitiei, cei sase nu au fost eliberati, magistratii galateni considerind ca recursurile facute impotriva arestului preventiv sint nefondate. Desi prejudiciul nu a fost recuperat integral, partea vatamata, Mariana Buzdugan, a fost despagubita cu suma care s-a descoperit pina acum, respectiv 420.000 de lei. Se pare ca cei sase refuza cu incapatinare sa colaboreze cu organele de ancheta pentru acoperirea intregii sume, cu toate ca au recunoscut in totalitate fapta. Rio-Vasilica Tocu, Alexandru Harabagiu, ambii de 20 ani, Dragos Irimia, de 18 ani, Mihaita Irimia, de 22 ani si Adrian Pogingeanu, de 23 ani, si complicele lor Gigel Popa, de 22 ani, toti din Husi sint in acest moment cercetati de organele de ancheta in stare de arest preventiv pentru un jaf petrecut in urma cu mai bine de doua saptamini la Adjud. Fapta a fost comisa noaptea, partea vatamata, de asemenea originara din Husi, fiind deposedata cu forta de o mare parte din banii pe care ii avea asupra ei, si cu care intentiona sa isi cumpere utilaje pentru deschiderea unui parc de distractii. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.