Ultima oră

Accident dupa accident in week-end

Dan Chiriac
10 aug 2009 1181 vizualizări
Doua accidente s-au produs in Focsani alte doua la Adjud

Trei persoane au fost ranite grav si alte patru usor, in urma accidentelor rutiere care au avut loc in ultimele 48 de ore pe raza judetului Vrancea. Simbata, la Focsani, Andrei Dumitru, de 20 ani, din orasul Uricani, in timp ce conducea un Matiz, nu a pastrat distanta de siguranta fata de auto marca Seat, care circula in fata sa, intrind in coliziune cu acesta. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a pasagerilor din Matiz, Cristinel Argatu, de 22 ani, din Focsani si Viorel Moraru, de 49 ani, din Vizantea. In aceeasi zi, in municipiul Adjud, Vasile Parnica, de 24 ani, din localitate, in timp ce se deplasa cu bicicleta, a patruns intr-o intersectie fara a acorda prioritate, si a intrat in coliziune cu o Dacia, condusa regulamentar de Ioan Ciresica, de 49 ani, din Adjud. In urma impactului, biciclistul a fost grav ranit. La Nistoresti, Maricel Andries, de 50 ani, din localitate, in timp ce se deplasa cu un moped neinregistrat, din cauza neatentiei a pierdut controlul asupra vehiculului si a intrat in coliziune cu un autoturism stationat pe acostamentul drumului. In urma impactului, conducatorul mopedului a fost grav ranit, fiind transportat la o unitate medicala din Bucuresti. Acesta nu purta casca de protectie si nu avea atestat de absolvire a cursurilor de legislatie rutiera. Tot la Adjud, Vasile Podaru, de 50 ani, din municipiul Adjud, in timp ce efectua manevra de mers inapoi cu autoturismul marca Hyundai, l-a acrosat cu portiera pe Costel Popa, de 65 ani, din Onesti, care se afla in spatele autoturismului, pe trotuar. Omul a fost ranit grav. Si simbata seara, in municipiul Focsani, Ionut Balasoiu, de 24 ani, din Suraia, in timp ce conducea un autoturism BMW, s-a angajat in depasirea pe partea dreapta a autoturismului marca Dacia care efectua manevra de viraj la stinga, insa a pierdut controlul autoturismului si a lovit un stilp de pe marginea drumului. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a tinarului sofer si a insotitoarei sale, Maria Miron, de 20 ani, din Navodari. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.