Ultima oră

Politic Show: Basescu scoate PSD de la guvernare in doua saptamani; Vadim se viseaza presedinte; Cum sa bagi in puscarie un demnitar? Mic ghid pentru

Ziarul de Vrancea
8 aug 2009 576 vizualizări
Sămbătă, 8 august 2009, Revista Presei | Politic de Codrin Taut HotNews.ro


Politic Show


Ministrul Dezvoltarii, Vasile Blaga, a declarat astazi la Realitatea FM ca asumarea raspunderii guvernamentale pe pachetul de legi ale educatiei este o problema transata, deja batuta in cuie, iar acest moment, "extrem de important" va arata daca Executivul mai are sustinere in Parlament. Punctul de vedere al premierului, de care trebuie tinut cont, a fost ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe acest pachet de legi. Atunci vom vedea daca acesta mai are o majoritate in parlament sau nu." a declarat Blaga. Ministrul democrat-liberal a precizat ca, tinand cont de regulamentul comun de functionare al Camerei Deputatilor si Senatului, precum si de pasii constitutionali care au mai ramas de facut, "asumarea raspunderii va avea loc, undeva intre 5 si 15 septembrie". "Pana in 15 august trebuie sa vina propunerile de la minister. Baza discutiei o constituie asa numitele "legi Miclea", propuse de comisia prezidentiala, fata de care s-a semnat protocolul pentru Educatie de catre toate partidele politice" a mai spus Blaga, relateaza Gandul.


Basescu vrea sa scoata PSD de la guvernare in urmatoarele doua saptamani. Presedintele Traian Basescu vrea ca in urmatoarele doua saptamani sa inlature PSD-ul de la guvernare, a declarat vineri seara, primarul sectorului 5 Marian Vanghelie, prezent in emisiunea "Stirea zilei" de la Antena 3. "In continuare domnul presedinte se mentine pe linia dansului. Incearca in acest moment si doreste ca in urmatoarele 2 saptamani sa scoata PSD-ul de la guvernare", a spus liderul PSD. Acesta l-a acuzat pe seful statului ca a incercat sa racoleze de partea sa mai multi pesedisti, ajutat fiind de fostul ministru al Transporturilor din Guvernul Nastase, Miron Mitrea. "Incearca sa rupa un grup de la PSD si sa-l mute la PD-L si sa faca o majoritate cu inca o bucatica de la PD-L si cu minoritatile, scrie Gandul.


Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a afirmat vineri, intr-o conferinta de presa, ca daca nu va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din toamna, \'zestrea\' procentelor sale va merge catre oricare alt candidat cu exceptia lui Traian Basescu "Sa fie clar! Presedintele Romaniei voi fi eu, sau va fi cine voi vrea eu sa fie. Daca nu voi ajunge in turul al doilea, voturile mele se vor duce la cine voi dori eu, dar nu la Basescu. Nu am nicio preferinta. (...) Cred ca zestrea mea de procente va fi suficienta sa-l scoata din cursa si pe secretarul general al ONU, daramite pe Basescu", a sustinut Corneliu Vadim Tudor, citat de Romania Libera


Va vom prezenta in continuare ghidul sotiei de demnitar care vrea sa-l bage la puscarie pe cel care o neglijeaza de atatia ani!

1. Undeva in jurul datei de 01 iunie, sotia de demnitar razbunatoare se duce la cel mai apropiat dealer de masini, avand asupra sa o suma cuprinsa intre 7.000-15.000 euro (fiecare dupa posibilitati), pe care a pus-o ea deoparte pe timpul casniciei, fara ca demnitarul sa stie. In fiecare an la 15 iunie sotul trebuie sa-si reactualizeze declaratia de avere.

2. Cumpara un autoturism pe numele ei, ca doar nu-i cere nimeni acordul sotului, si duce masina intr-o parcare. Masina reprezinta bun comun.

3. Demnitarul depune declaratia de avere pe 15 iunie fara sa treaca si masinuta cea noua, de care habar nu are.

4. Sotia da un telefon anonim unui dusman politic al demnitarului: vezi ca Gigel are o masina noua pe numele nevesti-sii!

5. Dusmanul politic trimite o sesizare oficiala la ANI.

6. ANI verifica, gaseste masina inmatriculata si spune: "poftim la Parchet, demnitarule!"

(Curentul)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.