Ultima oră

Nausica o îmbraca pe blonda lui Cocos

Iulia Crețu
6 aug 2009 2396 vizualizări
începînd de astazi si pîna duminica, pe terasa Marie Celeste din Parcul Herastrau din Bucuresti va avea loc Bonton Fashion Day, un eveniment organizat de Monica Columbeanu.

La prezentarile de moda gazduite de terasa fiului fostului premier PSD, Andrei Nastase, vor participa Catalin Botezatu, Oana Savescu, Mango, Jolidon, dar si Nausica. Creatorul de moda din Focsani va avea prezentarea miine, printre modelele care vor purta creaÃiile Nausica Mircea fiind si Marina Dina, iubita fiului vitreg al ministrului Turismului Elena Udrea, Alin Cocos. "Voi participa cu tinute care se preteaza serilor de vara, rochii scurte, aerisite, in culori pastelate, din voal natural. Evenimentele organizate vara sint binevenite pentru designeri, care isi mai etaleaza creaÃiile", ne-a declarat Nausica Mircea. (I. C)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.