Ultima oră

Comandant nou la Batalionul Milcov

Ziarul de Vrancea
5 aug 2009 2946 vizualizări
Fostul comandant Stanel Ciorasteanu va fi avansat in cadrul Statului Major General

Locotenent-colonelul Daniel Suditu va fi de saptamina viitoare noul comandant al Batalionului 288 Aparare Antiaeriana "Milcov" Focsani, unitate subordonata Statului Major al Fortelor Terestre. Luni, de la orele 10.30, la sediul unitatii va avea loc ceremonialul de predare-primire a comenzii batalionului intre lt. col. Stanel Ciorasteanu si lt. col. Daniel Suditu. Din noiembrie 2003, de cind Stanel Ciorasteanu a fost numit la comanda batalionului, unitatea a participat la numeroase aplicatii tactice cu trupe, cu si fara trageri de lupta, si la exercitii de comandament conduse de esaloanele superioare, unde a fost evaluat cu calificativul maxim, dupa cum arata comanda unitatii. De asemenea, militarii batalionului au participat la limitarea urmarilor calamitatilor naturale din ultimii ani, dar si in cadrul detasamentelor multinationale de mentinere a pacii din Afganistan si Irak. Stanel Ciorasteanu isi incheie activitatea in aceasta unitate, urmind sa fie promovat intr-o functie superioara in cadrul structurilor centrale ale Armatei. Acesta va ocupa o functie in cadrul Statului Major General al Fortelor Terestre. "Am muncit trei ani in cadrul acestei unitati si sint mindru de cele realizate. Am creat un model aici si imi doresc ca pe parcurs numele si drapelul unitatii sa fie reprezentate cu cinste. Mi-am dorit sa ajung pe o culme mai inalta in cadrul vietii militare. Este si normal, este visul oricarui militar. Sper sa realizez si acolo la fel de multe lucruri cum am reusit in unitatea din Focsani", ne-a spus Stanel Ciorasteanu. Daniel Suditu va prelua comanda Batalionului dupa ce a lucrat la o alta unitate din tara. Batalionul 288 Aparare Antiaeriana "Milcov" a sarbatorit la inceputul anului 14 ani de la infiintare. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 2 ore, 27 minute, 25 secunde
Felicitari d-le lt.col. si la mai mare.
, acum 739392 zile, 2 ore, 27 minute, 25 secunde
felicitari pt. tot ce ati facut si sa ajungeti cat mai sus.VA MULTUMIM
, acum 739392 zile, 2 ore, 27 minute, 25 secunde
Succese si progrese in cariera profesionala, d`ui Ciorasteanu.
, acum 739392 zile, 2 ore, 27 minute, 25 secunde
Un om deosebit,de o calitate morala si profesionala exceptionala, ce a reust sa ridice unitatea la un nivel sperior. Sa nu uitam ca a trecut prin acest batalion. Succese in continuare la mai mare!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.