Ultima oră

Sase raniti in accidentele din week-end

Raluca Manolache
3 aug 2009 1512 vizualizări
La finalul saptaminii trecute, pe sosele din judet au avut loc trei accidente rutiere soldate cu sase raniti, printre care si doi copii. Vineri dupa-amiaza, pe raza orasului Odobesti, Marian Vilcu, de 35 ani, din comuna Jaristea, in timp ce conducea o Dacia Logan, din cauza oboselii a adormit la volan si a parasit partea carosabila, intrind in coliziune cu un autoturism stationat

In urma impactului a rezultat ranirea usoara a unui băietel de 6 ani si a Mariei Girbaciu, de 47 ani, din Jaristea, pasageri in autoturismul condus de soferul obosit. Simbata, pe raza comunei Cirligele, Vasilica Serea, de 58 ani, din localitate, in timp ce conducea un Peugeot, din cauza neatentiei a pierdut controlul asupra volanului, a parasit partea carosabila si s-a izbit de un podet din beton. A rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto si a Vioricai Herea, de 30 ani, din Marasesti, pasagera in autoturism. Si in comuna Homocea, simbata dupa-amiaza, Ionut Bejan, de 30 ani, din Panciu, in timp ce conducea un Opel, din cauza neatentiei a patruns pe contrasens si a acrosat autoturismul marca Ford, condus de Gica Oglan din Adjud. In urma impactului, autoturismul Ford a ricosat si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan, condusa din sens opus de Marcuta Dorinel, de 40 ani, din Adjud. In urma impactului a rezultat ranirea soferului din Logan si a pasagerilor din masina, o fata de 10 ani si o femeie de 35 ani, din Adjud. Politistii s-au aflat pe sosele si simbata si duminica, dat fiind ca fluxul rutier creste constant in week-end din pricina celor care merg la munte si la mare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.