Ultima oră

POLITICA:PD-L: Liderii PSD au probleme de memorie

Ziarul de Vrancea
31 iul 2009 521 vizualizări
Democrat-liberalii le amintesc partenerilor de guvernare social-democraţi că Guvernul PSD - PD-L s-a angajat să reformeze si sa restructureze sistemul administratiei de stat, inclusiv în domenii precum Educaţia si Sănătatea, dar si să sustină acele sectoare ale economiei care au potential să aducă mai multi bani bugetului de stat, cum ar fi Agricultura si Turismul.

Liderii PSD au probleme de memorie, precizează un comunicat dat publicitătii de Biroul de presă al PD-L. în opinia democrat-liberalilor, liderii PSD au probleme mai complexe, de fond, \'sunt inconsecventi si iresponsabili, populisti si demagogi\' si, desi au la dispozitie, la fel ca ºi PD-L, evaluări si analize care demonstrează \'suprapopularea si lipsa de eficientă\' a aparatului birocratic de stat, acestia, desi s-au angajat prin programul de guvernare să rezolve problema, \'se arată cei mai mari opozanti ai măsurilor de reformă pe care Romania trebuie să le intreprindă in acest palier\'.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.