Ultima oră

POLITICA:Băsescu: Voronin nu poate spera la sprijinul meu ca să formeze majoritatea

Ziarul de Vrancea
30 iul 2009 538 vizualizări
Presedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la postul public de radio, că rezultatul alegerilor din Republica Moldova reprezintă un succes al opozitiei democratice, iar presedintele Vladimir Voronin nu poate spera la ajutorul său ca să formeze majoritatea în Parlamentul de la Chisinău

Afirmatiile lui Băsescu au venit ca urmare a unei declaratii pentru RRA a presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, potrivit căreia este deschis la o colaborare cu Romania si că nu el a făcut \'război\' cu Romania, ci Traian Băsescu a fost agresiv la adresa autoritătilor de la Chisinău. în urma scrutinului parlamentar anticipat care a avut loc miercuri in Republica Moldova, potrivit rezultatelor oficiale după centralizarea a 99% din totalul voturilor, Partidul Comunistilor (PCRM) a obtinut 45,1% din voturi, Partidul Liberal Democrat a intrunit 16,4% din voturi, Partidul Liberal - 14,4%, Partidul Democrat a obÃinut 12,6%, Alianta Moldova Noastră - 7,4%.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.