Ultima oră

Doaga se lauda cu strazi curatate de cersetori si prostituate

Dan Chiriac
30 iul 2009 1007 vizualizări
Din bilantul politiei vrincene reiese ca accidentele cu mopede din mediul rural sint o adevarata problema pentru politisti u despre infractiunile de coruptie nu se spune nici un cuvint in bilant

Politia vrinceana si-a prezentat ieri bilantul activitatilor pe primele sase luni ale anului. Conform datelor statistice, pe genuri de infractiuni, din totalul celor 3.225 infractiuni solutionate, 828 sint economico-financiare, 1.227 judiciare si 1.170 de alta natura. Dinamica solutionarii faptelor cu autori necunoscuti releva faptul ca la inceputul anului se aflau in lucru 2.049 de cauze, fiind inregistrate in cursul acestei perioade 874. Dintre acestea au fost rezolvate 895, in cazul a 635 fapte prin identificarea autorilor, in timp ce alte 2.018 de cauze au ramas in lucru. în aceasta perioada au fost rezolvate, in medie, 149 de dosare cu AN pe luna, cu 11/luna mai multe decit in perioada similara a anului 2008. La infractiunile economico financiare, judetul Vrancea ocupa locul 9 la infractiuni sesizate, locul 11 la infractiuni constatate si locul 11 la infractiuni solutionate. In ceea ce priveste persoanele cercetate pentru infractiuni economico-financiare, Inspectoratul de Politie Judetean se situeaza pe locul 2 pe tara, cu o medie de 222 persoane cercetate la 100.000 locuitori. Cifrele arata ca exista un potential de comitere de fapte de coruptie in relatia cu institutiile statului. Pe linia combaterii ilegalitatilor care se comit in domeniul producerii si comercializarii bauturilor alcoolice, au fost organizate si executate 21 actiuni si 67 de controale in colaborare cu reprezentanti ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Vrancea si Garda Financiara Vrancea, ocazie cu care s-au aplicat 27 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 47.500 lei, fiind retinuti de la comercializare, din cauza ca erau improprii consumului uman, 18.800 litri vin, 700 litri tuica si 200 litri coniac. De asemenea, cu ocazia actiunilor desfasurate, au fost confiscate 80.042 pachete tigari, avind aplicate timbre emise de Republica Moldova si Ucraina. "Este imbucurator ca am reusit sa ne mentinem pe acelasi locuri bune la nivel national. Ne-am atins obiectivele, nu am avut evenimente deosebite de genul celor din tara. Nu avem grupuri organizate in judet. Cele doua tilharii cu prejudicii mari, de la Metale International si Adjud, au fost comise de autori din alte judete care au fost prinsi imediat. Am stapinit strada, unde am avut putine tilharii. Orasul Focsani l-am curatat de cersetori si prostituate. Problematica cea mai grava este ca nu reusim sa reducem numarul de accidente pe soseaua E 85 si cele produse in mediul rural in care sint implicate din ce in ce mai multe mopede", ne-a spus comisarul sef Sandel Doaga, seful politiei vrincene. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.