Ultima oră

Foc la linia de cale ferata

Raluca Manolache
30 iul 2009 828 vizualizări
Circulatia trenurilor pe tronsonul Gugesti - Cotesti a fost deviata ieri dupa-amiaza pe firul I dupa ce vegetatia uscata de pe linga linia de cale ferata a luat foc, fapt care a pus in pericol siguranta feroviara.

Incidentul le-a fost semnalat politistilor de la Transporturi Feroviare Focsani chiar de catre un mecanic de tren. La fata locului s-au deplasat imediat lucratorii de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Gugesti care s-au luptat cu flacarile minute bune, furtunul pentru apa fiind trans pe sub linia de cale ferata. In urma evenimentului a ars vegetatia pe o suprafata de peste 300 de metri patrati, cel mai probabil din cauza unui foc pus la miristea din zona liniei. Politistii urmeaza sa verifice ce s-a intimplat cu exctitate, dat fiind ca nu este primul incident de acest gen din ultima saptamina. De asemenea, oamenii legii le sugereaza persoanelor care au terenuri agricole pe linga linia de cale ferata sa nu mai puna astfel de focuri deoarece pe canicula acestea se pot extinde destul de repede si pot ridica probleme privind siguranta pe calea ferata din cauza fumului dens. Un incendiu similar a avut loc pe 22 iulie pe tronsonul de cale ferata Sihlea-Gugesti, din cauza unui fumator neglijent. (Raluca MANOLACHE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.