Ultima oră

POLITICA:întălnirea dintre Băsescu si reprezentantii Justitiei s-a încheiat

Ziarul de Vrancea
28 iul 2009 533 vizualizări
întălnirea dintre presedintele Traian Băsescu si reprezentantii Justitiei, care a avut loc, marti, la Palatul Cotroceni, s-a încheiat după aproximativ trei ore.

La finalul intrevederii niciunul dintre participanti nu a făcut declaratii presei, urmand ca Administratia Prezidentială să dea publicitătii un comunicat. Presedintele Traian Băsescu s-a intalnit marti, la Palatul Cotroceni, cu primul-ministru Emil Boc, cu o delegatie a Consiliului Superior al Magistraturii, condusă de presedintele institutiei, Virgil Andreies, cu ministrul Justitiei si Libertătilor Cetătenesti, Cătălin Predoiu, si cu ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, după ce seful statului a fost solicitat să medieze intre CSM si Guvern. Pe 10 iulie, Virgil Andreies a anuntat că CSM solicită medierea de către presedintele Traian Băsescu a situatiei critice in care se află sistemul judiciar.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.