Ultima oră

Bote a dezbracat barbatii, Nausica a imbracat femeile in ¦ soare

Iulia Crețu
28 iul 2009 1550 vizualizări
Designerul din Focsani a prezentat o colectie de rochii la Hotel Rex

Nausica a participat in week-end-ul trecut la Mamaia Fashion Festival 2009, eveniment care s-a desfasurat la Hotelul Rex din statiunea de la malul Marii Negre. Alaturi de creatiile Nausica, pe catwalk au mai defilat modele purtind vestimentatii si incaltaminte semnate Catalin Botezatu, BSB, Romanitza sau Mihai Albu. Alaturi de creatorii autohtoni, au participat la show si companii precum Belgravo, care distribuie marcile de lux Chanel, Cartier, Bvlgari, Rolex sau Vertu, dar si Rinaldo, care au celebrat opulenta prin serii de prezentari tematice numite Luxury Day. Creatiile casei de moda din Focsani au fost prezentate in prima seara de festival, vineri, designerul Nausica Mircea mizind pe culori naturale, de vara, dar si pe texturi usoare, de matase naturala si voal. "Am mizat pe creatii din voal si matase naturala, in culori deschise, dar am avut si rochii in culori mai tari, precum albastrul inchis. La Summer Festival am prezentat atit rochii scurte, dar si lungi", ne-a spus Nausica Mircea, o creatoare obisnuita sa prezinte in compania unor nume grele ale modei romanesti. Daca Nausica a imbracat in delicatete trupul feminin si i-a scos in evidenta bronzul, Catalin Botezatu a infierbintat atmosfera de la Mamaia cu manechini numai in lenjerie, intr-o colectie sport, cu accesorii marinaresti. Tot in prima seara de festival a avut loc si concursul Miss Litoral. Pe podiumul de prezentare de la Mamaia Summer Festival a urcat si modelul Claudia Neghina, aceasta fiind scumpa la propriu, dar si la figurat. Ea a fost imaginea festivalului, tinuta prezentata la Hotel Rex depasind suma de 180.000 de euro. Fotomodelul a purtat o capa din blana de vulpe argintie, la care s-au accesorizat cristale Swarovski si bijuterii cu diamante. (I. CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.