Ultima oră

Bautura si accidente

Raluca Manolache
25 iul 2009 940 vizualizări
Soferii se racoresc cu un paharel, chiar daca stiu ca trebuie sa se urce la volan. Asa se face ca politistii de la Circulatie, care au actionat joi pentru prevenirea si combaterea abaterilor generatoare de accidente de circulatie, au dat peste doi soferi cu alcool la bord .

Constantin Enache, 60 ani, din Vulturu, a fost depistat in timp ce isi conducea Dacia pe raza localitatii, cu o imbibatie alcoolica de 1,3 mg/l alcool pur in aerul expirat. La acelasi filtru a fost depistat si Stelian Moraru, 48 ani, din Slobozia Ciorasti, care isi conducea Dacia 1310 pe raza localitatii cu o imbibatie alcoolica de 1, 46 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cei doi s-au ales cu dosare penale. Politistii au trebuit sa intervina si pe DN 2M, in afara municipiului Focsani, pentru ca Matei Vrinceanu, 41 ani, din Odobesti, in timp ce conducea o Lada, a depasit neregulamentar autoturismul condus de Bogdan Cernica, 31 ani, din Odobesti, determinindu-l astfel sa paraseasca partea carosabila si sa se rastoarne in santul din partea stinga a directiei de deplasare. In urma impactului Bogdan Cernica a fost ranit usor. Tot joi, la ora 20.30, in Slobozia Bradului, Marius Gilca, 24 ani, din localitate, in timp ce conducea autoutilitara Dacia 1304, a acrosat si accidentat usor o fetita de 4 ani. Micuta nu era supravegheata si a traversat strada prin loc nepermis in momentul producerii accidentului. (Raluca MANOLACHE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.