Ultima oră

Seful de la ITRSV, pradat de gresia si vopseaua pentru casa

Ziarul de Vrancea
24 iul 2009 1271 vizualizări
Directorul democrat-liberal Laurentiu Dumitrache a ramas fara gresie, vopsea, unelte de constructie scumpe si fara un ¦ ham de cal

Casa de la tara a directorului Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vinatoare Focsani din Bordesti a fost pradata de hoti. Democrat-liberalul Laurentiu Dumitrache, candidat in toamna lui 2008 la Camera Deputatilor in Colegiul 3 Dumitresti, din care a facut parte si comuna in care are mosia, ne-a declarat ca prejudiciul facut de hoti nu-l va determina sa opreasca lucrarile la casa. Seful de la ITRSV a fost "usurat" de spargatori de materiale de constructie in valoare de peste 10.000 lei. "Acum vreo doua saptamini mi-au spart casa. Au spart un geam si au intrat. Au luat cam 40 de metri patrati de gresie, un fierastrau electric Stihl, o rindea electrica, sculele muncitorilor si vopsea decorativa. In plus, au mai luat si un ham de cal de la batrini. Valoarea furtului ajunge pe la 100-120 de milioane de lei vechi. Nu pot banui pe nimeni, insa oamenii legii au strins probe si sper sa-i gaseasca. Oricum, voi continua lucrarile la casa pentru ca atunci cind m-am apucat nu m-am uitat la bani. Bineinteles ca voi cumpara din nou ce mi-au furat", ne-a spus Laurentiu Dumitrache, un director ghinionist. In acest moment, Politia este pe urma hotilor de gresie si vopsea. "Se fac cercetari pentru identificarea autorilor si pentru recuperarea prejudiciului", ne-a spus si comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Cel mai probabil, hotii sint din imprejurimi, dat fiind ca au mers la sigur, dupa materialele de constructie depozitate in casa lui Laurentiu Dumitrache. (I. CRETU, R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 10 ore, 1 minut, 10 secunde
Ia sa ne gandim ca hotii nu gaseau nimic. Nu se facea dom director de rusine :-). De aia e bine dom\'le sa lasi intotdeauna ceva pentru hoti in casa.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.