Ultima oră

Oprisan intra cu barda in organizatiile PSD

Ziarul de Vrancea
22 iul 2009 1569 vizualizări
Baronul vrea sa faca ordine in electoratul rural al PSD, cautind tradatori printre alesii partidului u organizatiile comunale care au obtinut rezultate mici la alegeri au intrat sub lupa conducerii PSD, care a dictat deja excluderi u primele victime au fost citiva consilieri din comuna Balesti, in frunte cu viceprimarul, care au fost exclusi din partid si isi vor pierde functiile pe motiv ca au dat mina cu liberalii u consilierii s-au revoltat si au decis sa-si dea demisia in bloc, cu tot cu cei de pe listele de supleanti u surse din partid spun ca PSD va incepe un asalt asupra primariilor conduse de liberali, in speranta ca isi vor creste nivelul politic la alegerile prezidentiale din toamna u cum nu vor sa tensioneze relatiile cu PD-L, tintele sint primariile liberale, care vor fi constrinse cu bani in contextul crizei financiare care a secatuit deja multe bugete locale

PSD a inceput epurarile din partid si se confrunta deja cu o rasmerita la organizatia din comuna Balesti. Baronul Marian Oprisan a decis sa excluda din PSD mai multi consilieri din comuna, in frunte cu viceprimarul social-democrat Costin Vladache, pe motiv ca au obtinut rezultate proaste la alegerile europarlamentare din luna iunie in favoarea PNL, dar si la parlamentarele din toamna in sprijinul PD-L. Acuzatia oficiala este insa "tradarea". Documentul de retragere a sprijinului politic a sosit la Balesti in urma cu doua zile, urmind ca vicele sa fie exclus din Consiliul Local si implicit sa-si piarda functia la urmatoarea sedinta, ce va avea loc vineri. Suparati de decizie, mai multi consilieri si membri PSD aflati pe listele de supleanti au amenintat cu demisia in bloc si l-au chemat pe seful PSD la fata locului, asta in cazul in care isi mai aminteste unde este comuna. In comuna din marginea Vrancei, social-democratii au obtinut un rezultat modest la ultimele alegeri, putin peste 20 %, la fel si organizatia PD-L, in comparatie cu liberalii lui Nini Sapunaru care au obtinut un scor dublu.


Continuarea in editia tiparita. Editia on line se actualizeaza dupa ora 12.00


Din sumarul editiei de astazi, 23 iulie 2009:

La "Cultura", fiecare sef are stampila lui


  • Cei doi directori de la Directia pentru Cultura, Paraschiv Ustoroi si Florin Micu Iliescu, au fiecare stampila sa. In timp ce Usturoi se teme ca va fi scos afara cu mascatii de la Cultura si ameninta cu greva foamei, Florin Iliescu se pregateste sa atace in instanta.


  • Radiografia majoritatii PSD-PD-L din CL Focsani


  • Conducerea PD-L se va reuni in cadrul BPJ pentru decizii in problema adjunctilor lui Decebal Bacinschi. Alin Trasculescu declara ca exista o posibilitate foarte mare sa nu se voteze viceprimarii nici la sedinta CL de marti. Ziarul nostru va spune in numarul de azi cine ar putea ocupa aceste functii.


  • Emil Boc: "Sa nu cumparam haine numai de la doamna Placinta"


  • Premierul Emil Boc a felicitat firmele care au semnat, miercuri, contracte pentru fonduri UE, printre care si o societate de confectii, seful Guvernului exclamind, zimbind, ca politicienii vor avea posibilitatea sa cumpere si alte costume decit cele produse de firma noului ministru Sorina Placinta. "Sa nu ne cumparam numai de la doamna Placinta", a declarat Emil Boc. Si liberalii au vorbit pe tema sponsorizarilor oferite in schimbul unui fotoliu de ministru.


  • Bostan a vrut sa faca prezenta la sedinta de repartizare a posturilor


  • "Trebuie sa manifestam si noi un pic de umanism (sic!), pentru cinci minute se poate astepta un om", a precizat seful ISJ, care a propus sa se dea o sansa si candidatilor care nu au ajuns la repartizare in timp util. Anul acesta peste 300 de candidati se lupta pentru 220 de posturi titularizabile. "Haretistii" cer suspendarea examenului de titularizare.


  • Cod galben de canicula pina simbata


  • Si Vrancea este atinsa de valul de caldura. Temperaturile vor depasi 38 de grade Celsius. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta anunta ca vor fi amplasate puncte de prim ajutor si de distributie a apei.


  • Hramul Bisericii "Sf. Pantelimon" de la Spitalul Judetean


  • Pe 27 iulie, de Sfintul Pantelimon se vor sfinti camera mortuara, lacasul de praznuire si altarul de vara, dupa cum ne-a spus preotul paroh Ion Gherman. La hramul bisericii este asteptat sa participe si Episcopul Epifanie Norocel. Cu aceasta ocazie, credinciosii care au posibilitati financiare si se gindesc si la semeni pot face donatii care vor ajunge la pacientii din spital.


  • Somatii de plata la "andrisantul" cu domiciliu necunoscut


  • Inspectorii municipalitatii incearca in zadar sa mai recupereze din restante de la focsaneni, pentru ca o parte din debitori nu mai sint de gasit la ultimele adrese. Municipalitatea asteapta acum "sa-i prinda" pe restantieri cu treburi pe la ghiseele Primariei pentru a-si recupera milioanele.


  • Cabanele nerentabile ale Romsilva vor fi scoase la licitatie


  • Este vorba si de un spatiu de la Soveja, care va fi vindut la licitatia din 14 august, laolalta cu alte sute de spatii silvice din toata tara.


  • ENET spera la stergerea unor datorii de 20 de milioane de lei


  • Directorul SC ENET SA Focsani, Valter Popescu, spera ca prin viitoarea ordonanta de stergere a datoriilor celor 35 de CET-uri din tara catre bugetul statului, sa-i fie sterse datorii de peste 200 de miliarde de lei vechi.


  • Goala pusca, a reclamat ca a fost violata


  • Medicii au constatat ca tinara nu are leziuni care sa dovedeasca ca a fost agresata sexual. Cu toate acestea, fata a iesit in pielea goala din casa si a alertat vecinii. Bacauanca nu doreste sa depuna plingere impotriva amicului cu care planuise o noapte de amor fierbinte.


  • Medicii "taiati" la bani


  • Daca nu isi primesc drepturile cuvenite pina la sfirsitul lunii, medicii de familie ameninta ca nu vor mai contribui la fondul national unic de asigurari sociale de sanatate. Medicii de familie sint revoltati si totodata nedumeriti pentru ca au primit mai putini bani cu 25%, pentru serviciile prestate in iunie.







  • În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 4

    Adaugă comentariu
    , acum 739397 zile, 11 ore, 57 minute, 28 secunde
    Domnul Oprisan are dreptate, este inconjurat de tradatori. In loc sa ia exemplu de la garda napoleoniana \"Garda moare dar nu se preda\", acesti tradatori prefera sa paraseasa epava politica plina de citeste integral
    , acum 739397 zile, 11 ore, 57 minute, 28 secunde
    Mai bine membrii PSD sa-l dea pe el afara.Nu i-ar strica nici un picior undeva.Fiti barbati!Mai ales ca daca Andronescu continua curatenia in facultatile private,s-ar putea sa ramana si fara diploma citeste integral
    , acum 739397 zile, 11 ore, 57 minute, 28 secunde
    bai pupincuristule tu iar muncesti din greu pentru PD-L si Basescu tau? Nu vedeti ca va duceti de rapa
    , acum 739397 zile, 11 ore, 57 minute, 28 secunde
    N-ar fi rau sa dea de pamant cui el. pt. ca nimeni nu este vesnic pe functie. Atentie abia a inceput iepurarile, la asa minte asa partid. Atentie tovara se Bacinsky nu cumva urmezi. Se zvoneste ca citeste integral
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.