Ultima oră

O comuna isi reabiliteaza blocurile inaintea Focsanilor

Iulia Crețu
22 iul 2009 719 vizualizări
La Cimpineanca, primarul cauta pentru locuitorii de la blocuri oferte avantajoase de credite pentru completarea sumei necesare izolarii termice

14 blocuri din comuna Cimpineanca au primit de la bugetul central banii necesari izolarii termice in cadrul programului guvernamental. Este vorba de 700 mii RON (7 miliarde de lei vechi), la care se adauga partea de bani de la bugetul local, dar si cei 20%, contributia locatarilor. Potrivit declaratiilor oferite de edilul comunei, democrat-liberalul Stefan Paraschiv, Consiliul Local a aprobat suma de bani pentru inceperea anveloparii imobilelor. In acest moment, primarul studiaza cele mai bune oferte de credit de la banci pentru a le recomanda cetatenilor de unde sa obtina imprumutul necesar completarii sumei. "M-am interesat pe la banci pentru obtinerea de credite necesare completarii sumei pentru izolarea termica a blocurilor. Am facut un calcul si, de apartament, ar ajunge undeva in jurul a 20 de milioane de lei vechi. Am vorbit cu oamenii si majoritatea sint de acord cu acest program. Este o oportunitate pentru noi sa izolam blocurile, mai ales ca acestea vor fi reabilitate inaintea celor din Focsani", ne-a declarat Stefan Paraschiv. Luni, 20 iulie, a avut loc licitatia pentru desemnarea firmei care va lucra la imobilele din comuna, numele acesteia urmind a fi anuntat dupa analizarea ofertelor a doua firme din Focsani, Activ Construct si Edil Construct. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.