Ultima oră

Rapita si violata de «un baiat de treaba»

Raluca Manolache
22 iul 2009 2332 vizualizări
Victima le-a spus politistilor ca a fost abuzata sexual intr-o casa parasita din Nanesti u suspectul de comiterea violului este casatorit si are un copil

O tinara de 19 ani din Focsani a fost violata in noaptea de duminica spre luni de catre un tinar din Nanesti. Aceasta se afla la bunici, in vacanta, in momentul in care a fost silita sa intretina raporturi sexuale cu un localnic. Cum a scapat din miinile violatorului, fata a mers direct la politie. "Tinara se afla la bunici, in comuna Nanesti, iar in noaptea de 19/20 iulie a.c., in timp ce era in vizita la o familie din localitate, a fost luata cu forta, dusa la o casa parasita si violata", spune comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Fata de 19 ani a fost condusa imediat la Serviciul de Medicina Legala unde, in urma testelor realizate, medicii au concluzionat ca aceasta a fost abuzata. Oamenii legii au reusit sa puna mina si pe principalul suspect, Marian Minea, de 24 ani, care este retinut in acest moment sub aspectul savirsirii infractiunii de viol. Localnicii care il cunosc spun insa ca este «un baiat bun», mai ales ca este casatorit si are un copil. Se pare ca sint insa doar aparente. De altfel, primarul comunei Nanesti, Neagu Stoica, spune ca a stat de vorba cu Marian Minea duminica, atunci cind acesta i-a povestit ca si-a gasit de munca si ii merge bine. "Nu a mai avut probleme cu organele locale. Nu a mai avut asemenea apucaturi. M-a surprins atitudinea sa, mai ales dupa ce am discutat cu el duminica si mi-a spus ca vrea sa se tina de treaba", a precizat edilul. Se pare ca tinarul ar fi fost ajutat sa faca aceasta fapta si de un cunoscut al fetei, insa oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce s-a intimplat. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.