Ultima oră

Benzinarie fara autorizatie de mediu

Iulia Nicolaie
21 iul 2009 1290 vizualizări
Comisarii Garzii de Mediu au efectuat peste 40 de controale, dar au dat o singura amenda O statie de distributie carburanti a fost amendata de comisarii Garzii de Mediu cu 30.000 de lei, deoarece nu a avut autorizatie de mediu.

Aceasta a fost singura amenda aplicata de catre Garda de Mediu, in urma a peste 40 de controale efectuate in intreg judetul, fapt care arata ca in ultima vreme comisarii sint mai blinzi cu agentii economici. Si reprezentantii Primariei Tifesti au primit avertisment pentru neimplementarea sistemului de colectare selectiva a deseurilor. "In urma verificarilor, comisarii GNM au impus o serie de masuri printre care continuarea Procedurii privind emiterea actelor de implementare, solicitarea sau revizuirea Autorizatiei de mediu, desfiintarea depozitelor neconforme de deseuri menajere si asimilate acestora, deseuri reciclabile, valorificarea deseurilor reciclabile numai prin agenti economici autorizati si transmiterea datelor la APM Vrancea si conformarea la prevederile actelor de reglementare detinute si a legislatiei privind protectia mediului", a declarat directorul coordonator al institutiei, Gheorghita Berbece. Printre agentii economici controlati se numara REMAT Vrancea - punctul de lucru din Panciu, SIND Romania Soveja, Vrancart SA Adjud si Tresor SRL Lepsa. 18 controale au fost planificate, pentru a verifica respectarea masurilor impuse in actele de reglementare privind protectia mediului. Alte 23 de controale neplanificate au constat in inspectii privind actele de implementare si pentru identificarea unor obiective noi. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.