Ultima oră

Constantin Stefan, judecat pentru tepe date din Marasesti

Nicoleta Cristea
20 iul 2009 1608 vizualizări
Focsaneanul este la al treilea dosar penal

Omul de afaceri vrincean Constantin Stefan s-a ales cu inca un dosar penal pentru inselaciune, de aceasta data fiind trimis in judecata pe motiv ca, prin intermediul unei societati pe care o detinea in Marasesti, a provocat prejudicii de peste 100 de mii de lei. Potrivit rechizitoriului, in perioada septembrie "" noiembrie 2008, in calitate de administrator al SC Stefanu Dac SRL Marasesti, acesta ar fi indus in eroare trei societati din tara, dupa ce a emis file CEC fara acoperire, pentru diverse bunuri. Constantin Stefan este acuzat ca, in septembrie anul trecut, a cumparat produse metalurgice de la Sidma Romania SRL in valoare de 76.949 lei, in schimbul careia a dat un CEC, care a fost insa refuzat, deoarece omul de afaceri era in interdictie bancara. Ulterior, anchetatorii au stabilit ca marfa a fost comercializata altor societati, insa prejudiciul adus nu a fost recuperat. Si de la SC Modlemn SRL Tecuci Stefan a cumparat acelasi gen de produse, in valoare de 45.337 lei, pe care insa le-a dat in schimbul unei datorii mai vechi, catre o alta firma din Tecuci. Si Modlemn a ramas doar cu CEC-ul fara valoare. A treia societate prejudiciata, Inter Aliment SRL Bogdanesti, i-a dat acestuia in aceleasi conditii 30.600 de kg de ceapa, in valoare de 29.997 lei, suma care de asemenea nu a mai fost recuperata. Constantin Stefan se afla la al treilea dosar penal, avind deja o condamnare definitiva, de 6,6 ani de inchisoare pentru inselaciune, in celebrul dosar Bancorex-credite curier. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.