Ultima oră

Parchetul local a primit forte noi

Nicoleta Cristea
18 iul 2009 893 vizualizări
In acest moment, cel mai in virsta procuror din cadrul acestei unitati este prim procurorul parchetului local, Luminita Dogaru

La Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani au venit anul acesta trei procurori tineri, astfel incit schema magistratilor incepe sa fie una mai conturata. La inceputul anului, valul de pensionari a pus in dificultate procurorii ramasi, insa o data cu absolvirea Institutului National al Magistraturii, parchetele din judet au primit forte proaspete. Si la parchetul de pe linga Judecatoria Adjud a mai fost repartizat un procuror, in vreme ce procurorul de la parchetul local Nicolae Pircalabescu a fost delegat aici pe functia de conducere. In acest moment, la Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani sint noua procurori, la parchetul judetean 12, si doi procurori la unitatea de la Adjud. "In situatia in care nu vor pleca la pensie, activitatea va putea fi oarecum desfasurata si in viitor, cu speranta ca la anul vor mai veni si alti absolventi INM", si-a aratat increderea prim procurorul Parchetului de pe linga Tribunal, Ion Lefter. "Speram ca activitatea sa fie si mai buna. Colectivul Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani este unul tinar, dar sint foarte bine pregatiti profesional", spune sefa directa a procurorilor focsaneni, prim procurorul Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani, Luminita Dogaru. In acest moment, o data cu innoirea colectivului, procurorul Luminita Dogaru a devenit decanul de virsta al procurorilor de la parchetul local, avind si cea mai mare experienta, de 15 ani vechime. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.