Ultima oră

Pietonii cad victime soferilor

Raluca Manolache
17 iul 2009 907 vizualizări
Pietonii cad tot mai des victime soferilor care uita ca nu sint singurii aflati in trafic. De exemplu, miercuri dimineata, pe raza localitatii Timboiesti, un batrin de 75 ani a fost ranit de un sofer imprudent, care a fugit apoi de la locul accidentului.

Eusebiu Ivancea, de 37 ani, din comuna Slobozia Bradului, in timp ce conducea auto Dacia Logan, a acrosat si accidentat usor pe Petre Merisor, care se afla pe marginea partii carosabile. Soferul a parasit locul faptei, fiind identificat ulterior. In urma testarii alcooltest s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind si motivul pentru care a dat bir cu fugitii. Si Maria Bazma, de 76 ani, din Focsani a fost ranita cind se deplasa pe marginea strazii. Femeia a fost ranita de Costinel Chelaru, de 29 ani, din Odobesti, care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers inapoi si a acrosat-o. "în cursul zilei de miercuri, politistii rutieri au actionat pe raza localitatii Vinatori pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere. în numai doua ore, au fost aplicate 18 sanctiuni contraventionale, in valoare de 660 lei, 9 pentru viteza si 4 pentru alte abateri, iar 5 au fost aplicate conducatorilor de mopeduri", a precizat Biroul de Presa al IJP Vrancea. In urma acestei actiuni a fost sanctionat Maricel Taranu, de 20 ani, din Focsani pentru ca, in timp ce circula cu un moped neinregistrat, nu a purtat casca de protectie si nici nu avea atestat si nici asigurare, dar si Bogdan Tudose, de 22 ani, din Focsani, care a fost depistat conducind un Peugeot cu viteza de 76 km/h pe raza localitatii. De asemenea, acesta nu purta centura de siguranta si nu avea asupra sa asigurarea obligatorie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 18 ore, 9 minute, 57 secunde
Era misto sa fie invers; " Soferii cad victime pietonilor".
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.