Ultima oră

Unde face moartea autostopul pe E85

Raluca Manolache
15 iul 2009 1347 vizualizări
In sase ani, in cele cinci puncte negre de pe acest drum s-au produs peste 60 de accidente grave

Politistii de la Circulatie ies la vinatoare de soferi indisciplinati care nu respecta regulile de circulatie pe soseaua DN2. In perioada 15 iulie - 31 august Politia Rutiera va realiza o serie de actiuni menite sa previna aparitia de accidente rutiere pe aceasta sosea, care tranziteaza judetul Vrancea pe o distanta de aproximativ 90 de kilometri. Comisarul Adrian Huzum spune ca vor fi organizate intilniri de informare in localitatile tranzitate de E85, vor fi desfasurate actiuni menite sa ii depisteze pe cei care incalca legea, dar si pentru combaterea comertului pe marginea drumului. "Vor fi efectuate actiuni punctuale de combatere a accidentelor rutiere in zilele si intervalele orare cunoscute cu risc", a declarat comisarul Adrian Huzum. Oamenii legii vor aparea in strada cu precadere in intervalul 12,00 "" 24,00, in cele cinci puncte negre, zonele unde s-au produs cele mai grave accidente in ultimii sase ani. Acestea sint Dumbraveni, Urechesti, la intersectia Peco "" Cotesti si in Golesti, unde sint doua zone periculoase. Situatiile politiei arata ca la Dumbraveni s-au produs 11 accidente grave soldate cu cinci morti si sapte raniti grav, la Urechesti s-au produs 10 accidente grave soldate cu cinci morti si sapte raniti grav, la intersectia Peco "" Cotesti s-au inregistrat 12 evenimente rutiere soldate cu patru morti si la Golesti au fost 30 de accidente in urma carora au decedat 12 oameni. Principalele cauze pentru producerea acestor tragedii au fost traversarea neregulamentara si neacordarea prioritatii pietonilor sau a autoturismelor. De asemenea, politistii vor incerca sa se axeze si pe drumurile comunale. O astfel de actiune a fost realizata luni la Tataranu si Milcovul, in citeva ore fiind aplicate 49 de sanctiuni. De exemplu in Milcovul a fost depistat Alexandru Haiducu, de 28 ani, din Ciorasti, in timp ce conducea un Audi cu viteza de 74km/h. De asemenea, pe raza aceleiasi localitati a fost depistat si Veronel Calota, de 20 ani, din Ciorasti, care se deplasa cu un moped, fara a purta casca de protectie. Si Ionel Ciochina, de 50 ani, din Tataranu, a fost sanctionat pentru ca nu purta casca de protectie in momentul in care se deplasa cu mopedul. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 9 ore, 3 minute, 9 secunde
Mamaaaaaaa!!!!!! Ce constatari au scos la lumina d-nii circulisti.! Auzi, ce tarani cu un mare dispret fata de lege> sa mearga ei fara casca pe moped!!!!! Dar centura de protectie o aveau montata, sau citeste integral
, acum 739393 zile, 9 ore, 3 minute, 9 secunde
mergea cu 74 km/h. INCREDIBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLL. LA 74 KM/H mie mi se pare ca stai pe loc
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.