Ultima oră

Batrin batut si jefuit in propria casa

Raluca Manolache
15 iul 2009 928 vizualizări
Unul dintre hoti se afla in arest

Un batrin de 71 ani din Garoafa a fost jefuit pe 6 iulie de doi barbati care au dat buzna peste el in casa. Petrica Nechifor, de 36 ani, din comuna vasluiana Dumesti, si Daniel Ursoiu, de 33 ani, din comuna galateana Nicoresti, au intrat cu forta in casa batrinului, l-au batut si i-au sustras din buzunarul pantalonilor suma de 4.200 de lei si 500 de euro. In acest moment, Petrica Nechifor se afla in arestul Politiei. " în baza datelor obtinute pe parcursul derularii cercetarilor, in ziua de 10 iulie a. c. politistii au identificat si retinut pe baza de ordonanta pe unul dintre suspecti, iar a doua zi judecatorii au emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pe 29 de zile pentru savirsirea infractiunii de tilharie", spune comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IPJ. La trei zile distanta, pe raza orasului Odobesti a fost prins si Daniel Ursoiu, care urmeaza sa fie prezentat judecatorilor focsaneni cu propunere de arestare preventiva pentru savirsirea infractiunii de tilharie. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 1 ora, 19 minute, 15 secunde
Pentru cei ce ma cunosc doresc sa nu fiu considerat cel ce a savirsit aceasta fapta deoarece nu am cunostinta fiind doar o coincidenta de nume de familie,chiar daca este pe raza orasului.asta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.