Ultima oră

Demolarea strandului din Sud, in atentia alesilor judeteni

Mihaela Beșleagă
14 iul 2009 1105 vizualizări
In sedinta de astazi, consilierii vor dezbate si o rectificare de buget, aprobarea indicatorilor la Centura de ocolire Nord - Focsani si demolarea actualului strand pentru a face loc unui bazin de polo

Consilierii judeteni se vor intruni din nou astazi intr-o sedinta ordinara, pentru a discuta cele sase proiecte incluse pe ordinea de zi. Primul punct se refera la rectificarea bugetelor proprii ale judetului Vrancea pentru finantarea Consiliului Judetean si a institutiilor de sub autoritatea sa, pe anul 2009. Prin acest proiect se propune retragerea sumei de 1.070 mii lei de la patru capitole, aceasta urmind sa fie repartizata pentru finantarea cheltuielilor de personal la Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului. De asemenea, in referatul intocmit de Directia Economica a CJ exista si o propunere cel putin interesanta: retragerea sumei 15.000 lei, suma economisita la "Planuri de marketing" si alocarea acesteia pentru achizitionarea unui program informatic antivirus. La punctul doi, alesii judeteni vor lua in discutie aprobarea listei proiectelor prioritare propuse pentru finantare in cadrul Programului "Electrificarea 2007-2009" etapa a II-a, iunie 2009, lista care cuprinde cinci localitati: Marasesti, Timboiesti, Gugesti, Slobozia Bradului si Vinatori. Tot astazi se va vota si aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii Centura de ocolire Nord "" Focsani, in valoare de 75.290 mii lei. Si modificarea Programului judetean de transport public de persoane prin curse regulate pentru perioada 2008-2011 va fi discutata astazi. Ultimele doua proiecte se refera la construirea unu bazin de polo in locul actualului strand din cartierul Sud. Primul se refera la trecerea unor imobile din domeniul public in domeniul privat al judetului, in vederea demolarii, respectiv bazinul de inot, toboganul acvatic, anexele si grup sanitar, toate situate in incinta Complexului Sportiv Focsani de pe Aleea Stadionului. Ultimul proiect vizeaza trecerea din domeniul public in domeniul privat al judetului si transmiterea in folosinta gratuita Companiei Nationale de Investitii - CNI - S.A. pe durata construirii obiectivului "Bazin de polo" a terenului in suprafata de 13.601 mp, situat in incinta Complexului Sportiv. Toate proiectele au fost initiate de presedintele CJ, Marian Oprisan. Sedinta va incepe de la ora 16.00, in sala mare a CJ. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 22 ore, 51 minute, 48 secunde
In loc de bazin de polo, din cauza apei s/ar putea sa avem surpriza sa vedem ca s/a inaltat un complex rezidential!!!!! Cool nu???
, acum 739398 zile, 22 ore, 51 minute, 48 secunde
De ce bazin de polo si nu strand ?Sunt atat de multe stranduri in Focsani incat nu mai era nevoie de inca unul.Probabil ca pune poloishtii pe primul loc.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.