Ultima oră

Politistii mai stau ingramaditi cel putin pina in 2010

Dan Chiriac
13 iul 2009 846 vizualizări
Mutarea Politiei municipiului Focsani in noul sediu din zona Garii nu se va produce nici in acest an. Desi finalizarea sediului a fost anuntata in urma cu doi ani, politistii focsaneni vor mai lucra in actualele birouri cel putin inca unul, chiar daca exista o lipsa acuta de spatiu atit pentru salariati cit si pentru autoturismele din dotarea unitatii

"Inca se lucreaza la noul sediu, iar lucrarile sint facute in functie de fonduri. Nu stiu exact cind se vor finaliza pentru ca acestea se desfasoara sub coordonarea IPJ Vrancea. Din ce stiu mai sint de pus usile, corpurile de iluminat, intrerupatoarele, parchetul sau gresia si de betonat curtea. Centralele termice si telefonice au fost montate deja, ramine sa vedem cind va fi totul gata si vom reusi sa ne mutam", ne-a spus recent comisarul Gicu Avasiloaie, seful Politiei municipiului Focsani. Criza financiara a afectat iata si politia vrinceana, care nu are banii necesari pentru a finaliza noul sediu situat pe strada Longinescu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.