Ultima oră

Accident dupa accident in Vrancea

Raluca Manolache
13 iul 2009 1139 vizualizări
Carutasii si conducatorii de mopede le-au dat de furca politistilor

Accidentele rutiere produse pe soselele din Vrancea au facut si in acest weekend victime. Oamenii legii au trebuit sa intervina pentru rezolvarea mai multor incidente care s-au produs fie din cauza soferilor neatenti, fie din cauza unor conducatori de mopede si carutasi. Astfel, Constantin B, de 17 ani, din Adjud, care conducea un moped in stare de ebrietate, a fost accidentat usor dupa ce a fost lovit de un sofer neatent. Incidentul s-a petrecut dupa ce Ionut Chiriac, de 28 ani, care se afla la volanul unui Citroën, la o intersectie, nu a acordat prioritate de trecere si a acrosat mopedul. Si Marius Guralata, de 21 ani, din Ruginesti, si Pericle Puiu, de 20 ani, din Paunesti, care se aflau pe un moped, au fost raniti dupa ce au fost loviti de o caruta. Ionut Sandu, de 20 ani, care se afla in caruta, a dat peste acestia cind a incercat sa efectueze virajul la stinga fara sa se asigure. Politistii au trebuit sa intervina si dupa ce Ion Vascan, de 41 ani, din Slobozia Bradului, care se afla intr-o caruta, pentru ca nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, a fost lovit de un autoturism Dacia condus de Marius Savin. In urma impactului, carutasul si sotia acestuia au avut nevoie de ingrijiri medicale. De tratament medical are nevoie si o fetita de 4 ani din Marasesti care a fost lovita de o caruta. Incidentul a fost semnalat de tatal copilei, Ionut Constantin, care le-a povestit politistilor ca fiica sa a fost lovita pe strada de caruta unui localnic. De asemenea, Lucian Vlase, 42 ani, din Brasov, a fost ranit usor dupa ce a pierdut control mopedului cu care se deplasa si s-a lovit de gardul unei case. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.