Ultima oră

Provincialii lanseaza Chitara Maita si la Focsani

Iulia Crețu
8 iul 2009 3612 vizualizări
Trupa anunta spectacol tare de tot pentru vineri, la Intim, de la ora 22.00 u astazi, Ionut Ungureanu implineste 30 de ani

Trupa "Provincialii" isi va lansa vineri noul album "Chitara Maita", la restaurantul "Intim" si pentru publicul din Focsani. Noul material discografic a fost deja lansat in tara, sub marca RBA Records si cuprinde 10 piese noi inspirate din folclorul rusesc, tiganesc si romanesc. Seara "Provincialii" va incepe la ora 22.00 iar pe scena vor urca baietii din trupa, dar si noii lor colaboratori de la Chisinau. Alaturi de Ionut Ungureanu, show-ul este garantat si de cele doua soliste basarabence, Tania Jacot si Diana Rotaru. "Vineri seara ne vom distra tare de tot. Noua colaborare ne-a adus succes pina acum. Luam evenimente, iar lumea ne doreste cu toata gasca. Si albumul, distribuit printr-o retea de benzinarii, se vinde foarte bine. De obicei, la concerte incepem cu 7-8 piese vechi «Provincialii» si apoi continuam cu noile creatii", ne-a spus Ionut Ungureanu, solistul Provincialii. De altfel, astazi Ionut Ungureanu sarbatoreste si ziua de nastere, interpretul implinind 30 de ani. Lansarea de la "Intim" va beneficia nu numai de muzica buna, dar si de prezenta unor prieteni apropiati de membri trupei. "Concertul va avea loc afara si asteptam multi prieteni. Printre ei, speram sa ajunga si Razvan, de la matinalul de la Antena 1. Avem sperante ca albumul va fi primit bine si la Focsani, asa cum s-a intimplat peste tot in tara", ne-a spus si Eugen Radu, claparul de la Provincialii si administratorul restaurantului "Intim". (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.