Ultima oră

Adrian Colin nu vrea sa-si schimbe subordonatii

Iulia Nicolaie
6 iul 2009 1557 vizualizări
Democrat-liberalul Adrian Colin, recent uns in functia de director coordonator al Agentiei de Protectia Mediului (APM), spune ca nu doreste sa faca schimbari in ceea ce-i priveste pe inspectorii de mediu, insa spune ca lipsa banilor este principala problema care il preocupa de cind a preluat friiele institutiei.

"Cu colectivul nu am deloc probleme, am gasit aici intelegere. Singurele probleme sint in privinta banilor, intrucit bugetul este destul de restrins", ne-a spus Colin, care a mai vorbit despre activitatile pe care urmeaza sa le desfasoare alaturi de colegii sai de la avize in teritoriu, dar si despre programul de management integrat al deseurilor. De asemenea, acesta a mai spus ca daca ar fi fost pus sa aleaga intre functia de consilier local, pe care o ocupa de aproximativ un an si cea de director al APM, ar fi fost indecis. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 15 ore, 59 minute, 38 secunde
Bravo domnule director, BRAVO ! Aveti colegi si nu subordonati .FELICITARI ! Doamna Iulia Nicolae chiar nu stie ca subodonatii, daca mai exista, sunt in armata si nu in randul functionarilor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.