Ultima oră

Inspectorii DSVSA intensifica verificarile

Nicoleta Cristea
4 iul 2009 796 vizualizări
Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Vrancea va realiza in perioada urmatoare controale in comun cu organele de politie.

Aceste verificari vor fi efectuate si noaptea, cu precadere in tirgurile de animale din judet, dar si in zonele din apropiere, pentru a se avea sub atentie circulatia animalelor, in vederea controlului si eradicarii pestei porcine clasice. Din controalele intreprinse pina acum a rezultat ca in tirgurile de animale vii legislatia din domeniu este incalcata de comercianti ilegali care revind porci, in acest fel realizindu-se o miscare necontrolata a animalelor. "Miscarea porcinelor vii din exploatatiile neprofesionale in alte localitati decit localitatea de origine, indiferent de scop, este interzisa, precum si comercializarea acestora in tirgurile de animale, in scopul controlului si eradicarii pestei porcine clasice. Trebuie sa mentionam ca in controalele efectuate nu au fost depistati crescatori de animale care au contravenit legislatiei veterinare in vigoare", au precizat reprezentantii DSVSA Vrancea. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 2 ore, 50 minute, 13 secunde
Cum sa se faca eradicarea pestei porcine daca statul nu-i in stare sa faca macar o licitatie pentru vaccinul necesar . Daca guvernul ar fi fost capabil sa asigure conditiile necesare vaccinarii astazi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.