Ultima oră

Militarii vrinceni, pe prima treapta la competitiile aplicativ-militare

Raluca Manolache
4 iul 2009 1691 vizualizări
Concursul cistigat de militarii de la Brigada 282 Infanterie Mecanizata a constat in parcurgerea unor probe cu caracter specific militar, precum duel de foc, patrula militara dar si natatie

Militarii de la Brigada 282 Infanterie Mecanizata "Unirea Principatelor" au dovedit ca sint buni sportivi dupa ce s-au clasat pe locul I la etapa finala pe Divizia I a Competitiilor aplicativ-militare si sportive de vara. Competitia s-a desfasurat in perioada 29 iunie-3 iulie, in bazele sportive si de instructie ale garnizoanei Ploiesti. La startul intrecerii s-au aliniat 13 loturi reprezentative, insa lotul sportiv mixt al Brigazii 282 Infanterie Mecanizata a demonstrat ca merita sa ocupe locul I, reusind astfel de detroneze puternica echipa a garnizoanei Craiova. "Orele petrecute in poligonul de tragere, kilometrii parcusi in fiecare zi, coeziunea lotului dar si dorinta de a demonstra ca sintem un lot valoros dintr-o unitate reprezentativa a Armatei Romane, ne-a mobilizat si totodata ne-a ambitionat in dorinta de a ocupa locul 1", a declarat antrenorul lotului sportiv, capitan Florin Pelin. De asemenea, comandantul Brigazii 282 Infanterie Mecanizata, colonel Nicolae Ciuca, spune ca "obiectivele participarii la competitiile aplicativ-militare si sportive sint dezvoltarea calitatilor motrice de baza, a unor trasaturi si calitati moral-volitive si afective, formarea unui sistem complex de deprinderi si priceperi motrice militar-aplicative, selectionarea celor mai buni sportivi in vederea participarii loturilor reprezentative ale armatei la concursurile interne si internationale". Festivitatea de inchidere a competitiilor sportive si aplicativ-militare a fost marcata prin defilarea loturilor participante. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 11 ore, 44 minute, 52 secunde
suntem cei mai buni :)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.