Ultima oră

Teatrul Mr. Gh. Pastia , o noua locatie pentru casatorii

Iulia Crețu
3 iul 2009 1719 vizualizări
Iubire in décor de teatru la Focsani. Primarul Decebal Bacinschi a anuntat ca doreste ca perechile de indragostiti sa-si poata declara dragostea in fata ofiterului starii civile intr-o locatie ceva mai potrivita cu importanta evenimentului.

Astfel, cel putin simbata si duminica, cuplurile s-ar putea casatori la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", in detrimentul locatiei de la iesire din oras, de la "Surdo-muti". Primii care se vor bucura de hotarirea municipalitatii de a oficia casatorii la Teatru sint cele 9 cupluri care si-au programat cununiile civile de Zilele Focsanilor. Evenimentul va fi oficiat chiar de primarul Decebal Bacinschi. "Este putin peste mina spatiul pe care l-am amenajat, cu caracter provizoriu (cel de la Centrul Elena Doamna, n.r.). Pentru cei care se vor casatori de Zilele Focsanilor, 9 cupluri, 8 dimineata si unul dupa-amiaza, voi oficia eu. Cred ca voi initia un proiect de hotarire, cel putin pentru zilele de simbata si duminica, sa oficiem cununiile pe o perioada determinata de timp in incinta Teatrului. Avem si parcul aproape", a declarat edilul focsanean, Decebal Bacinschi. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 4 ore, 31 minute, 11 secunde
Ma bucur sincer pentru aceasta hotarare. Intr-adevar un lucru intelept.Am participat la o cununie civila la Elena Doamna, un eveniment la care mi-a pierit tot zambetul , avand in vedere atmosfera de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.