Ultima oră

Seful ANAF i-a cerut demisia adjunctului de la Garda, Mihai Bojoaica

Iulia Crețu
2 iul 2009 2760 vizualizări
Directorul Garzii Financiare, Mugurel Malureanu a fost chemat de urgenta ieri sa dea explicatii la Bucuresti u desi la impartirea deconcentratelor Bojoaica a fost omul PSD, acum democratii si l-au insusit ca pe un bun profesionist u garantul politic al lui Mihai Bojoaica, Alin Trasculescu, spune ca PD-L isi va lua miinile de pe comisarul prieten cu paharele de whiskey u seful PSD, Marian Oprisan, a evitat sa faca vreun comentariu

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, i-a solicitat demisia directorului adjunct Mihai Bojoaica de la Garda Financiara Vrancea, dupa ce acesta a fost prins de Politie baut la volan la inceputul acestei saptamini. In plus, pentru boacana de citeva paharele de whiskey pentru care comisarul si-a pierdut capul, acestuia i-a fost retras si sprijinul politic. Cu toate ca initial Mihai Bojoaica a fost sustinut de PSD pentru postul de adjunct de la Garda, in urma unui "gentlemen"â„¢s agreement", PD-L si-a pus cuvintul pentru "profesionalismul" lui Bojoaica. Directorul Garzii Financiare Vrancea, Mugurel Malureanu, ne-a declarat ca pentru gestul iresponsabil al colegului sau a fost chemat la explicatii ieri la Bucuresti. "Presedintele ANAF, Sorin Blejnar i-a cerut demisia lui Mihai Bojoaica. Pentru fapta sa va raspunde, e major. Problema este ca eu nu am stiut de ce s-a intimplat, m-au chemat azi (n.r ieri) la prima ora la Bucuresti si mai era putin de-mi cereau si mie demisia pentru fapta sa. Intimplarea a afectat imaginea institutiei in ansamblu. Domnul Bojoaica este pe postul PD-L si, la timpenia pe care a facut-o, e normal sa i se retraga sprijinul politic", ne-a spus Mugurel Malureanu, directorul Garzii Financiare Vrancea. "Demisia de onoare" striga si presedintele PD-L Vrancea, deputatul Alin Trasculescu. Acesta a recunoscut ceva mai greu ca Mihai Bojoaica a fost sustinut de partidul sau, afirmind ca si PSD si PD-L au garantat pentru ca acesta sa primeasca postul. "Domnul Bojoaica face parte din rindul «profesionistilor» de la Garda Financiara. Din punctul meu de vedere, PD-L nu-l mai sustine. Parerea mea este ca trebuie sa-si dea demisia de onoare. Ceea ce a dovedit a fost comportament iresponsabil, poate avea el pregatire, dar e o chestiune de imagine a unei institutii. Voi avea intilniri in Biroul Politic la partid si voi propune retragerea sprijinului politic pentru Mihai Bojoaica, voi discuta si cu partenerii nostri (n.r. PSD). Putea sa isi ia sofer", ne-a spus si Alin Trasculescu, garantul politic al comisarului prins de politisti cu o alcolemie de 0,92 mg/l. Evenimentul s-a produs luni noaptea, in jurul orelor 1.30, in dreptul statiei Vranis din Sud, cind Mihai Bojoaica a fost surprins cu masina stationata pe axul drumului. Reprezentantul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a preferat sa nu comenteze incidentul. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.