Ultima oră

50 de copaci, sub drujbele Primariei

Doina Ganea
2 iul 2009 1317 vizualizări
Saptamina viitoare, 50 de copaci din Focsani vor fi doboriti cu ajutorul alpinistilor utilitari

Angajatii Directiei de Dezvoltare din cadrul Primariei Focsani desfasoara in aceasta perioda o ampla activitate in domeniul spatiilor verzi si a plombarilor asfaltice. In cadrul primei actiuni se are in vedere atit plantarea de flori in zona sensurilor giratorii, cit si cosirea ierbii din zonele parcurilor si locurilor de joaca. Potrivit directorului Directiei de Dezvoltare, Filipache Sirbu, iarba cosita nu este valorificata pentru animale, ea fiind transportata direct la groapa de gunoi a orasului. In ceea ce priveste lucrarile de plombare a strazilor, in prezent acestea se desfasoara in Cartierul Sud si pe Bd. Brailei, unde s-au inceput unele decopertari asfaltice. Tot in aceasta perioada a inceput pavoazarea orasului cu steaguri pentru apropiata sarbatoare a Zilelor Municipiului Focsani. Pentru saptamina viitoare insa, oamenii Directiei de Dezvoltare au pregatit un plan de desfiintare a celor mai inalti copaci din Focsani care se gasesc cu preponderenta in cartierele Sud si Bahne. "Am apelat la o firma de aplinism utilitar pentru ca acesti copaci sint foarte inalti si noi cu macaraua pe care o avem de la SC CUP SA nu ne putem descurca. Vom taia acesti copacii cu ajutorul alpinistilor, iar in ceea ce priveste toaletarea altor arbori aceasta se va face cu resurse proprii", ne-a precizat seful Directiei de Dezvoltare Focsani, Filipache Sirbu. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.