Ultima oră

Sucevean judecat pentru inselaciune in Vrancea

Nicoleta Cristea
30 iun 2009 841 vizualizări
Un fost administrator al unei pensiuni de la Lepsa va fi judecat pentru inselaciune, dupa ce s-a folosit de functia pe care o detinuse pentru a obtine foloase materiale. Viorel Iacob a lucrat o perioada la pensiunea Laura, insa nici dupa ce si-a incetat activitatea aici nu s-a dat in laturi de la afaceri .

Potrivit procurorilor, Iacob a indus-o in eroare pe Cristina Vasile cu privire la calitatea sa de administrator la pensiune si a determinat-o sa ii achite prin mandat postal suma de 800 de lei, suma pe care si-a insusit-o. Pe parcursul anchetei s-a stabilit ca Iacob i-a promis femeii ca ii va face rost de o camera in perioada revelionului, contra sumei de 160 de lei pe noapte. Numai ca, ajunsa la petrecere, femeia a constatat ca a ramas si fara bani, si fara rezervare de Anul Nou. Iacob, in virsta de 53 de ani, nu a dat explicatii procurorilor pentru faptele sale, si a preferat sa se sustraga de la urmarirea penala. (N. CRISTEA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.