Ultima oră

Furtul masinii din 2007 a debutat cu o aminare

Nicoleta Cristea
27 iun 2009 908 vizualizări
Ieri, la Judecatoria Focsani a demarat procesul moldoveanului cu cetatenie bulgara Vladislav Pinzari si a lui Robert Girleanu, care are dubla cetatenie, romano-moldoveana

Instanta a fost nevoita sa amine cauza chiar de la primul termen, intrucit nu au fost facute toate procedurile necesare. Astfel, s-a descoperit ca este lipsa de procedura cu firma de leasing prin care a fost cumparata masina furata de cei doi. Alte probleme au fost in ceea ce priveste necitarea firmei de asigurari, dar si faptul ca firma prejudiciata, careia ii apartinea masina, nu a fost citata la sediu, ci procedura s-a efectuat la domiciliul administratorului. Pinzari si Girleanu, judecati in stare de arest preventiv, vor fi audiati probabil in fata instantei la termenul stabilit pentru luna urmatoare, daca toate procedurile dispuse ieri de instanta vor fi indeplinite. Cei doi au fost trimisi in judecata anul acesta, insa erau in atentia anchetatorilor inca din august 2007, cind erau banuiti ca ar fi sustras automobilul BMW al omului de afaceri focsanean Viorel Trifan, estimat la 93.048 de euro. Cei doi au fost prinsi anul acesta, in martie, la un control de rutina al organelor de politie. Atunci, Girleanu a fost cuprins de panica si a demarat in tromba la volanul masinii, chiar daca permisul de conducere ii era suspendat, infractiune care de asemenea i-a fost retinuta in rechizitoriu. (Nicoleta CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.