Ultima oră

13 vrinceni doresc sa munceasca in afara Europei

Daniel Garleanu
27 iun 2009 947 vizualizări
In perioada ianuarie-mai 2009 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a intreprins mai multe activitati prin compartimentul de Ocupare a Fortei de Munca in Strainatate (OFMS).

Astfel, au fost asistate un numar de 12 societati care doreau sa angajeze forta de munca din statele care nu apartin Spatiului Economic European (SEE) si au fost eliberate tot atitea adeverinte. De asemenea, printre activitatile AJOFM pe prima jumatate a anului curent se numara mediatizarea locurilor de munca si informarea persoanelor care doresc sa lucreze in SEE privind principalele conditii de ocupare ale acestora. S-au orientat catre consiliere si informare un numar de 111 persoane, din care 38 de femei si au fost inregistrate in baza de date 13 persoane care doresc sa lucreze in afara UE. Societatile au declarat un numar de 28 de locuri de munca vacante valabile si pentru statele care nu apartin SEE. Cele mai multe sint pentru confectioner (10), muncitor necalificat in silvicultura (7) si agent comercial (4). Posturi vacante au fost puse la dispozitie si pentru femeie de serviciu, curier, muncitor necalificat cite un loc si cite doua locuri pentru maistrul mecanic agricol si mecanic agricol. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.