Ultima oră

Inchiderea podului de la Vidra a bulversat circulatia

Ciprian Fânaru
26 iun 2009 1508 vizualizări
Soferii au fost nevoiti sa ocoleasca 20 km pe drumul DJ 205E Tifesti-Iresti-Vidra, plin de gropi

Pe parcursul zilei de ieri, circulatia pe drumul national DN2D Focsani "" Ojdula a fost blocata in dreptul podului din comuna Vidra, care trece peste riul Putna. Angajatii firmei constructoare, care se ocupa de refacerea DN2D, au luat aceasta masura pentru a putea executa lucrari de turnare a betonului si asfaltare pe un sens de mers pe pod. Soferii, care nu au fost informati de efectuarea lucrarilor, au fost nevoiti sa aleaga ruta ocolitoare, drumul judetean 205E Tifesti -Clipicesti-Serbesti-Iresti- Vidra, plin de gropi, dupa cum s-au plins si pasagerii si soferii de microbuz, care circula frecvent pe ruta Vidra-Focsani. Soferii au avut la dispozitie si un indicator in satul Gagesti, care ii anunta traseul de ocolire. Tot din cauza lucrarilor la pod, din aceasta primavara circulatia se facea numai pe unul dintre sensuri. Conform previziunilor, traficul pe pod urma sa se reia aseara, dupa ora 19.00. Exista insa posibilitatea ca lucrarile sa continue si astazi, dat fiind faptul ca lucrarile au trenat o perioada de timp din cauza starii nefavorabile a vremii. Proiectul pentru refacerea si modernizarea DN2D Focsani "" Ojdula a fost cistigat de firma UMB Spedition, a cunoscutului "rege al asfaltului" Dorinel Umbrarescu, in timp ce refacerea podurilor a fost cistigata de firma galateanului Corneliu Istrate, Vega 93. Se pare insa ca de lucrarile pe pod se ocupa si o alta firma, in subantrepriza. Valoarea totala a lucrarilor pentru DN2D se ridica la 100 milioane de euro. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 23 ore, 8 minute, 28 secunde
db aici nu comentezi nik ? tsie rusine cu sefa ta ? ea nu`i in stare sa faca asa ceva :D
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.