Ultima oră

Militarii omagiaza Ziua Drapelului

Raluca Manolache
25 iun 2009 930 vizualizări
Cadrele militare din Garnizoana Focsani vor omagia pe 26 iunie Ziua Drapelului. Va fi organizat in acest sens un ceremonial militar si religios pe platoul din fata Bisericii Militare, de pe b-dul Bucuresti, la acest eveniment fiind invitate si autoritatile locale.

Cu aceasta ocazie va fi arborat steagul Romaniei in timp ce militarii vor intona imnul national al tarii. Activitatea se va sfirsi cu defilarea garzii de onoare. De mentionat este faptul ca intre orele 8.45 - 10.00, va fi oprita circulatia pe b-dul Bucuresti, intre Mausoleul Sud si intersectia cu str. 1 Decembrie 1918. Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cind Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul "" rosu, galben si albastru "" sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Drapelul Romaniei este simbolul identitatii nationale, intruchipeaza virtutile si valorile morale ale neamului. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.