Ultima oră

Internet Wireless, noul serviciu de la UPC

Nicoleta Cristea
25 iun 2009 1198 vizualizări
Serviciul vine cu patru porturi Ethernet, putind sa conecteze prin cablu pina la patru calculatoare sau laptop-uri

UPC Romania anunta lansarea Internet wireless pentru utilizatorii rezidentiali, serviciul fiind disponibil pentru actualii abonati la Internet ai companiei, dar si pentru clientii noi. Pentru un abonament lunar de 8 lei, fara TVA, clientii pot beneficia de un modem cu router wireless incorporat, care se va afla in custodia clientului pe toata durata furnizarii serviciului. Serviciul UPC Wireless permite clientilor sa conecteze simplu si rapid intre ele si simultan la internet, prin intermediul modem-ului, toate calculatoarele si laptopurile din casa, precum si alte dispozitive WiFi de tipul consolelor de jocuri, telefoanelor mobile, MP3 player-urilor, PDA-urilor sau imprimantelor. Modemul beneficiaza de patru porturi Ethernet, putind astfel sa conecteze prin cablu pina la patru calculatoare sau laptop-uri, precum si alte dispozitive. Serviciul UPC Wireless este valabil atit si in cazul achizitionarii serviciului de Internet de sine statator, cit si in cazul noului pachet 2Play, care include TV Digital Medium si Internet Medium, cu viteza de download de pina la 12 Mbps, la un pret de 60 lei pe luna, fara TVA.. Un beneficiu important oferit de serviciul UPC Wireless este nivelul de securitate ridicat, datorat celei mai avansate metode de encriptare disponibila impreuna cu firewall. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.