Ultima oră

Specialisti germani la Scoala de Finante

Doina Ganea
23 iun 2009 774 vizualizări
în perioada 25 - 26 iunie, Centrul Zonal Focsani al Scolii de Finante Publice si Vama va gazdui un seminar de prezentare a regulamentelor comunitare privind evaluarea si raportarea ajutoarelor de stat pentru expertii Ministerului Finantelor Publice (MFP) la nivel central si local si pentru reprezentanti ai mediului de afaceri

Tot in aceeasi perioada va avea loc si un atelier de lucru privind pregatirea personalului si a celorlaltor participanti, in domeniul notificarii si obtinerii de informatii cu privire la masurile de ajutor de stat. Invitatii care vor lua parte atit la seminar cit si la atelierul de lucru sint functionari din cadrul compartimentelor Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate de la nivelul directiilor finantelor publice ale judetelor Bacau, Braila, Buzau, Covasna, Galati, Harghita,Vaslui si Vrancea. "Lectorii acestor activitati vor fi Knut Busching "" Ministerul Economiei, Tehnologiei si Femeilor al Landului Berlin si Mathias Neukirchen "" Universitatea din Hamburg. Aceste intilniri se deruleaza in cadrul Proiectului de Twinning "îmbunatatirea capacitatii Ministerului Finantelor Publice in aplicarea Regulamentului CE 659/1999", se arata intr-un comunicat al Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.