Ultima oră

Sapte drumuri judetene, alese pentru modernizare

Daniel Garleanu
19 iun 2009 831 vizualizări
Valoarea la care se ridica reabilitarea acestor drumuri este de peste 31,5 milioane de euro

Nu mai putin de sapte proiecte privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiective de investitii au fost aprobate in ultima sedinta a Consiliului Judetean din 16 iunie. Proiectele sint pentru modernizarea si reabilitarea unor drumuri judetene, respectiv: DJ 205B, sector Odobesti-Jaristea-Bolotesti; DJ 241A, limita judetului Galati-Feldioara-limita judetului Bacau; DJ 205C Focsani-Golesti-Cirligele-Virtescoiu-Odobesti; DJ 205E, limita judet Galati-Ciuslea-Rachitosu-Bizighesti-Tifesti-Clipicesti-Iresti-Vidra-Vizantea-Cimpuri; DJ 204G, comuna Suraia; DJ 205B, Bolotesti-Satu Nou si DJ 205K, Racoasa-Marasesti. Drumurile despre care se face discutie au latimea de sase metri si insumeaza nu mai putin de 79.374 de kilometri. Valoarea totala la care se ridica modernizarea si reabilitarea acestor drumuri este de 132.991,69 mii lei, adica peste 31,5 milioane de euro, bani care vor iesi din vistieria CJ pe diferite termene de executie. Prin hotaririle de proiect, presedintele CJ, Marian Oprisan, se obliga singur sa duca la bun sfirsit lucrarile la drumuri. "Prevederile prezentei hotariri vor fi duse la indeplinire de catre Presedintele Consiliului Judetean Vrancea prin Directia Tehnica si Directia Economica din cadrul CJ si comunicate celor interesati de Secretarul judetului prin Directia Administratie Publica si Juridica", se arata in art. 2 al hotaririi. Lucrarile sint planificate pentru 6, 12, 24 sau 36 de luni si vor incepe imediat dupa organizarea licitatiilor. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.