Ultima oră

Nu se mai plateste taxa de urgenta pentru cazier

Dan Chiriac
19 iun 2009 1649 vizualizări
Taxa de urgenta pentru eliberarea cazierului nu se va mai plati incepind din aceasta saptamina. Pina acum, cei care doreau eliberarea cazierului in regim de urgenta trebuiau sa plateasca suma de 10 lei la ghiseele politiei sau la Directia de Finante.

"Cei care vor dori sa obtina cazierul judiciar nu vor mai achita taxa de 10 lei. Cazierul va fi eliberat pe loc, in citeva ore, intr-o zi sau cel mai tirziu in trei zile, in functie de fiecare caz in parte", ne-a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al Politiei. Cazierul va fi obtinut pe loc in cazul in care persoana respectiva are nevoie urgenta de el si va prezenta o dovada in acest sens. Pentru persoanele care nu au domiciliu in Focsani sau in Vrancea, procedura de eliberare a cazierului judiciar va fi putin mai greoaie, dar nu va depasi termenul de trei zile. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 3 ore, 25 minute, 48 secunde
buna ziua sant din mh din orsova si a si dori sa imi spuneti cat e pretul la cazier daca vreau sa il iau pe loc astert raspunsul acum ca mie imi trebue urgent cazierul luni va multumesc
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.