Ultima oră

Nimeni nu vrea adjunct la Politie sau sef la Rutier

Dan Chiriac
17 iun 2009 974 vizualizări
Postul de adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea, ocupat pina in urma cu citeva saptamini de comisarul sef Ionel Popescu, este inca liber, intrucit sefii Inspectoratului General al Politiei Romane nu au desemnat o persoana in aceasta functie.

"Deocamdata nimeni nu a fost numit in aceasta functie. Nici interimatul nu este aisgurat de cineva, fata de celalalt post de adjunct, unde interimar este Victor Norocea", a precizat subinspectorul Catalina Olteanu, de la Biroul de Presa al Politiei. Ionel Popescu a ocupat aceasta functie mai bine de sapte ani, dar a fost fortat sa demisioneze dupa un accident rutier, odata cu seful politiei rutiere, Daniel Fatu. Cel mai vehiculat nume pentru preluarea postului lui Popescu este cel al comisarului Tomita Pavaloiu, cel care incearca de mai multi ani sa obtina o functie de conducere, dar a pierdut pe rind concursurile pentru sefia politiei sau a serviciului rutier. Nu este exclus insa ca Pavaloiu sa se inscrie si la concursul pentru sefia politiei rutiere, acolo unde nimeni nu a facut-o pina acum. Printre numele vehiculate pentru cele doua posturi se afla si cel al fostului sef al politiei rutiere, comisarul sef Viorel Gheorghe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.