Ultima oră

Bataie in numele lui Dumnezeu

Dan Chiriac
17 iun 2009 1173 vizualizări
O batrina din Soveja a ajuns la Spital, dupa ce a fost lovita de o consateana de 81 de ani, pe fondul unor dispute privind credinta

O cearta mai putin obisnuita s-a terminat prost pentru o femeie din comuna Soveja. Doua batrine din localitate s-au luat la cearta din cauza unor puncte diferite privind credinta, iar de aici pina la bataie nu a mai fost decit un pas. Astfel, politistii au fost sesizati luni dupa-amiaza despre faptul ca la Spitalul Judetean Vrancea s-a prezentat Lenuta Bobolan, 82 ani, din comuna Soveja, care prezenta mai multe leziuni. în urma verificarilor efectuate, se pare ca femeia a fost lovita cu un bat de catre Domnica Cioba, 81 ani, pe fondul unor neintelegeri privind Biserica. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a celor intimplate si pentru a vedea ce le-a facut pe cele doua femei sa ajunga pina la agresiune. O alta altercatie a avut loc la Vizantea. Politistii spun ca au fost sesizati despre faptul ca Dumitru Rusu, 54 ani, din Vizantea-Livezi, a fost agresat de catre Gheorghe Olaru, 48 ani, din aceeasi comuna. Barbatul a fost internat la Spitalul "Sf. Pantelimon" Focsani pentru a primi ingrijiri medicale, insa starea grava de sanatate a impus transferarea sa la Spitalul de Neurochirurgie Iasi pentru a fi supus unei interventii chirurgicale. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 9 ore, 24 minute, 58 secunde
...ce balamute.....k tot pleak " dincolo" cat mai curand
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.